Drachtplantenmarkt

 

Terugblik Drachtplantenmarkt 2019

Zaterdag 27 april, Koningsdag, werd al weer de 29e Drachtplantenmarkt gehouden. Vanwege het minder goede voorjaar was het aanbod van planten wat minder, maar de verkoop was zeer goed. Al rond half tien stonden de eerste liefhebbers klaar met kratten om hun slag te slaan. Het valt ons op dat er steeds meer mensen vroeg op de markt af komen en rond half een valt dan de stilte in. Je moet er echt op tijd bijzijn, wil je jouw tuin kunnen verfraaien met de door de leden zelfgekweekte planten.

Vanwege het gure weer en de voorspelling dat er regen zou vallen, was het koffie/thee drinken en de verkoop van de honing verplaatst naar de zolder van ons verenigingsgebouw. Heel aangenaam om daar , met de kachel aan, te genieten van de cake en de koffie/thee. De pannenkoeken vonden wat minder aftrek dan vorige jaren, vanwege het feit dat het niet zo prettig was om ze buiten op te eten.

Hartelijk dank aan de leden die gezorgd hadden dat de markt goed gevuld was en een speciaal woord van dank is op zijn plaats aan ons lid Leo van Rooij; hij had de afgelopen weken bijzonder veel plantjes gekweekt die gretig aftrek vonden.

Al met al kijken we terug op een succesvol verlopen dag.

Deze diashow vereist JavaScript.